sobota 6. června 2015

Změna stylu - s Jarčou

Ahoj všem,
zhruba před 14 dny, jste mohli vidět na facebooku reklamu, na focení změny stylu pro tento blog, kde si Vás do parády vezme vizážistka Gábina ze studia proměn GK, já jako stylistka a následně fotografka Aneta z Anhabi Photo. Hned jak se kampaň spustila začalo chodit neuvěřitelné množství e-mailů, proto vás chci ujistit, že se budeme snažit, aby se dostalo opravdu na všechny, ale zároveň vás chci poprosit o trpělivost. Focení je zatím naplánováno vždy jen jednou za týden, uvidíme v rámci našich časových možností, zda by se dalo dohodnout i jinak. Popravdě, nečekala jsem až takový zájem :-), ale moc mě to těší a klidně pište i vy ostatní, pevně věřím, že se dostane na každou z vás. A teď už k našemu prvnímu focení.
Napsala nám jedna milá, čerstvá maturantka Jarča, která chtěla vyzkoušet naše služby a my se dohodly hned na první focení. Mohu říct, že to byla opravdu zábava, všechny jsem si to doslova užily.

1) STARTUJEME - nejprve jsme slečnu vyfotily v outfitu a v líčení jak za námi dorazila


2) LÍČENÍ -  vizážistka Gábina jí následně poradila v péči o pleť a ukázala jednoduché triky v líčení.

3) VYBÍRÁME  OUTFITY A DOPLŇKY - zkoušíme různé modely a k nim také šperky a doplňky

4) FOCENÍ - a máme hotový styling, můžeme jít fotit. :-)

CUTE LOOK

Tento model je kombinací lehkých denimových šortek italské značky Yes!Miss a kostkované košile bez rukávu stejné značky. Outfit byl doplněn perlovým límcem a černou crossbody .
Vše najdete na e-shopu Fashionplace ZDE
STREET LOOK

Někdo tento styl nenávidí, někdo zase miluje. U této kombinace jsem se nechala inspirovat streetstylem,, kde jsou vidět naprosto bláznivé kousky, jak a s čím nosit tenisky. Pokud si tím lámete hlavu i vy, tak opravdu nemusíte, protože tenisky ( obzvláště oblíbené nike air max) se nosí snad úplně ke všemu. Jinak jde o kombinaci plisované sukně italské značky Silvian Heach a oversized trička stejné značky. Outfit je opět doladěn výrazným náhrdelníkem a malou crossbody.
Vše z e-eshopu Fashionplace.cz
CHIC LOOK

Dáma a opravdová kočka. Musím říci, že tento model je můj favorit a slečně neskutečně sluší a sedí. Šaty jsou italské značky Silvian Heach z e-shopu Fashionplace.cz

A KTERÝ MODEL TO VYHRÁL U VÁS??

Napište mi sem komentář , budu ráda za vaše názory
Mějte se krásně a brzy u další změny stylu
Bára





1 komentář:

  1. Krásný den Baru, gratuluji k první účastnici "proměn". Myslím, že se velmi povedla a doufám, že byla slečna se službami spokojená a odnesla si spoustu užitečných a zajímavých informací ;o)
    Co se týká outfitu, tak mně osobně se líbí nejvíce kostkovaná košile s šortkami - je to ležérní, ale s perlovým límečkem a kabelkou lehce elegantní i ženské. V druhé řadě bych chtěla pochválit i šaty, které slečně velmi sluší.
    Jen tak dál ;o)
    Lucka

    OdpovědětVymazat