pátek 3. července 2015

Změna stylu - Jana a Denisa

Hezký den,
v úterý jsme pokračovaly v dalším focení změny stylu, kdy za námi přijely slečna Denisa s maminkou Janou. Obě jsou to moc milé dámy, které chtěly zkusit něco nové a zároveň si i odpočinout díky naší péči. Vizážistka Gabriela Körner poradila a ukázala jak se starat o pleť a dále tipy a triky v líčení, které zvládne každá žena během pár minut. Dále následovalo sestavení outfitů. Jelikož přijela dcera s maminkou, snažila jsem se zvolit pro každou outfit tak, aby společně byly ve vzájemné harmonii. Snad se mi to povedlo :-) Moc mě potěší, pokud budu inspirovat také vás, ať už celkovými outfity nebo jen použitými barvami. A dámy prosím, nezapomínejte na doplňky, náušnice, nebo jakýkoliv šperk, Vám dodá šmrnc a opravdu dělá zázraky.
  Budeme moc rády, když nám napíšete komentář, motivuje nás to k další práci a získáváme zpětnou vazbu, která je pro nás velmi důležitá. 
Děkuji vám za vaši přízeň  a brzy zase u dalšího článku.
Mějte se a užívejte léta
Bára



KRAJKOVÁ NOBLESA

Jak skloubit pohodlí a noblesu? Třeba takto. Sestava je tvořena z velmi pohodných strečových kalhot meruňkové barvy a bílé halenky s krajkou. Doplňky jako jsou náušnice, náhrdelník a náramek, jsem volila záměrně s perlami. Myslím, že se ke krajce hodí nejlépe.




Na foto: halenka s krajkou ( www.fashionplace.cz,  480 Kč), kalhoty ( www.fashionplace.cz, 599 Kč), naušice ( www.fashionplace.cz, 105 Kč), náramek ( www.fashionplace,cz, 89 Kč), náhrdelník  (www.fashionplace.cz, 105 Kč)

S krajkou jsem pokračovala také u Denisy. Zvolily jsme jemné meruňkové šaty s krajkou, které jsou ideální volbou jak na denní nošení s jednoduchými nazouváky tak romantickou večeři s výraznými sandály. Jako doplněk jsem vybrala zajímavé, visací, perlové náušnice.



Na foto: šaty s krajkou Bershka ( www.fashionplace.cz, prodané) naušnice ( www.fashionplace.cz, 89 Kč)



MÓDNÍ OVERAL

Hlavní výhody overalu jsou, že je nadčasový, lichotivý postavě a nemusíte přemýšlet co k němu. Pokud ho ještě ve své skříni nemáte, rozhodně to co nejdříve napravte, nebudete litovat. Ten, který jsme zvolily my, se dá nosit jak na pláž k vodě se žabkami tak do města se sandály.




















1 komentář:

  1. obe damy moc pekne, mamince vse moc sluselo, dceri slusel overal

    OdpovědětVymazat