čtvrtek 13. srpna 2015

NEW YOU PROMĚNA

Krásný den všem,

s velkou radostí vám dnes mohu konečně ukázat naše první celkové proměny, které najdete také na facebooku pod názvem Proměny New You. V krátkosti vám představím, jak u nás taková změna image probíhá a kdo se o vás po celou tu dobu pečlivě stará.



1) VLASY

jako první probíhá konzultace s kadeřníkem, kde se vybere vhodný střih a barva nového účesu. Zde vám zajistí profesionální péči kadeřnice Dana Hrubá a Jitka Šebestová  ze salónu Freestyle Šumperk.



2) PÉČE O PLEŤ A LÍČENÍ

opět probíhá konzultace a poradenství v péči o pleť, kde vám vizážistka Gabriela Körner ze studia proměn GK provede profesionální ošetření pleti kosmeceutikou značky Larens. Jakmile je pleť ošetřena následuje líčení, kde vám opět poradí jednoduché triky, které následně můžete používat při každodenním líčení.



3) STYLING

zde už jen doladíme pomocí vhodných střihů a barev vaši novou image. Poradím vám, jaké si vybrat střihy, materiály, barvy podle typu vaší postavy. Upozorním, čemu se vyhnout a co naopak upřednostnit. Jaké základní věci by měl obsahovat váš šatník, tak aby jste byla schopna rychle, bez dlouhého přemýšlení sestavovat perfektní outfity. Modely jsou zapůjčeny z e-shopu Fashionplace.cz s možností zakoupení.



4) FOCENÍ

průběh celé proměny a následné finální focení nové image nafotí profesionální fotografka Pavlína Boráková.


Celá proměna probíhá na jednom místě a sice v salónu krásy Freestyle Šumperk. K dispozici máme také dárkový poukaz, který je nádherným dárkem pro každou ženu. V případě vašeho zájmu nebo jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat : e-mail: kornerg@centrum.cz , nebo telefonicky +420 721 561 294. Oficiální stránky našich proměn může najít na faceboooku pod názvem Proměny New You , odkaz ZDE.
Těšíme se na další z vás :-)
Napište nám jak se vám proměny líbí a která je podle vás nejpovedenější.
Mějte se nádherně
Bára

Proměna Pavlína



Proměna Katka




Proměna Michaela














Žádné komentáře:

Okomentovat