pondělí 13. července 2015

Proměna s Kamilou

Krásný den,
mám pro vás další příspěvek z našich proměn změny stylu. Další účastnicí byla maminka na mateřské dovolené Kamila, která si přála trošku odpočinout od všedních starostí s dětmi a užít si oddychové odpoledne s naší péčí. Jako vždy, nejprve přišla na řadu pleť, poradenství a ukázka jednoduchého líčení, které zvládne každá z vás a nezabere více než 10 min. Často se mě ptáte s jakou kosmetikou vizážistka Gábina pracuje, je to kosmeceutika značky Larens od společnosti Wellu. Pokud by jste měli zájem o osobní poradenství, kontaktujte přímo Gabrielu Körner ZDE., ráda si s vámi dohodne termín v jejím kosmetickém studiu. 
Nyní už k proměně.



MIDI SUKNĚ

jistě spousta z vás, které sledujete módní trendy, víte, že aktuální délkou u sukní je tzv. midi ( délka ke kolenům, nebo lehce pod). V outfitu je zkombinována světle růžová, pouzdrová sukně v midi délce s černým krajkovým topem. 



Na foto: ( krajkovaný top, růžová sukně , e-shop Fashionplace.cz)

POHODLNÁ ELEGANCE

nejste-li, stejně jako Kamila, milovnicí sukní, můžete se inspirovat další variantou, kdy jsme k černému krajkovému topu zvolily úzké kalhoty cihlové barvy. Myslím si, že i tahle varianta je elegantní a velmi slušivá.


Na foto: ( krajkovaný top a úzké kalhoty Silvian Heach z e-shopu Fashionplace.cz)


KOŽENKOVÉ LEGÍNY

v posledním modelu jsme zkombinovaly bílé koženkové legíny a úpletový top s koženkovým lemováním. A kam si takhle vyrazím? Do města, na denní nošení s balerínami, tak i večer na posezení s přáteli.


Na foto: (koženkové legíny Bershka , úpletový top s koženkou z e-shopu Fashionplace.cz)

Snad se vám outfity a celá změna stylu líbila.

Napište do komentáře, jestli raději nosíte sukně nebo kalhoty.
Zase brzy u další proměny
Mějte se fajn 
Bára









Žádné komentáře:

Okomentovat